Mat för känsliga hundmagar

Brit Care Venison/Sensitive

Brit Care Venison/Sensitive är ett välbalanserat och mycket lättsmält högkvalitetsfoder som främjar immunförsvar, hälsa och humör.

Läs mer och beställ

Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion OptiDigest Lamm

Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Digestion är ett torrfoder rikt på lamm med innehåll av OPTIDIGEST – en balans av noggrant utvalda näringsämnen för medelstora, vuxna hundar med känslig matsmältning. Innehållet av OPTIDIGEST® har bevisats behandla en obalans i magens mikroflora, vilket är en av orsakerna till känslig matsmältning hos hundar. Fodret förbättrar även avföringen och har skräddatsytts efter hundens storlek och ålder.

Läs mer och beställ

Hill’s Science Plan Adult Sensitive Stomach & Skin Medium med Kyckling

Vuxna hundar, för att bibehålla normal rörelse och funktion i tarmen.
Om din hund, liksom de flesta hundar, tycker mycket om mat, men ibland lider av en orolig mage så har vi lösningen: nya Science Plan* Sensitive Stomach. Science Plan* Sensitive Stomach är särskilt framtaget för att hjälpa hundar att må bra och trivas. Det innehåller högkvalitativa, lättsmälta kolhydrater, bl.a. ris, och är milt för hundens mage. Den goda smaken i kombination med Advanced Digestive Nutrition gör att fodret passar utmärkt för att servera dagligen. Fodret innehåller även Hills Superior Antioxidant Formula som hjälper till att minska sjukdomsrisken.

Läs mer och beställ

Robur Sen. Single Protein Lamb & Rice

Robur Dog Adult Sensitive Single Protein Lamb är ett komplett helfoder med en fin balans, särskilt anpassat efter känsliga hundar med en normal aktivitetsnivå. Fodret kan enkelt blötas upp i ljummet eller kallt vatten och sedan serveras torrt med en skål friskt vatten.

Läs mer och beställ

Rulla till toppen