Mat för hundar med känslig hud

Pro Plan Medium Adult sensitive skin optiderma

Pro Plan Dog Medium Adult Sensitive Skin – Optiderma är ett komplett och högkvalitativt foder med lax och ris för vuxna hundar med känslig hud. En hälsosam hud är viktigt för din hunds välmående. För känsliga hundar kan det underlätta om antalet proteinkällor deras hundfoder minimeras, därför innehåller Sensitive ett begränsat antal proteinkällor för att hjälpa till att minimera hudreaktioner associerade med foderkänslighet.

Läs mer och beställ

PRO PLAN Medium Puppy Sensitive Skin OptiDerma

Pro Plan Dog Medium Puppy Sensitive Skin – Optiderma är ett komplett och högkvalitativt helfoder med lax och ris för valpar mellan 2-12 månader. Fodret är speciellt framtaget för valpar med känslig hud och innehåller ett begränsat antal proteinkällor för att hjälpa till att minimera hudreaktioner associerade med foderkänslighet.

Läs mer och beställ

FourFriends Dog Grain Free Salmon

FourFriends Grainfree Salmon är ett spannmålsfritt foder med rent torkat laxkött och potatis som enda kolhydratkälla vilket gör detta recept helt fritt från spannmål. Laxkött och laxolja är källor till omegafettsyror som har många positiva effekter i kroppen och framförallt på pälsen.

Har du en kräsen hund kan vi varmt rekommendera Grain Free Salmon som uppfattas av majoriteten av hundarna som otroligt smaklig. Lämpar sig även väldigt bra för pälsrika hundar, tack vare sitt höga innehåll av omegafettsyror som gör underverk på glansen i pälsen. 

Läs mer och beställ

Royal Canin mini dermacomfort

Royal Canin Mini Dermacomfort är ett hundfoder för vuxna hundar, över 10 månader, som väger mindre än 10 kg och som har lätt att få hudirritationer och klåda. Fodret innehåller endast proteiner med hög smältbarhet vilket märkbart reducerar risken för allergenkällor.

Läs mer och beställ

Eukanuba care sensitive skin

Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Skin All Breeds är ett komplett torrfoder för hundar med känslig hud. Fodret innehåller lättsmälta ingredienser och en justerad balans mellan fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 för att stödja en frisk hud och en blank, tät päls.

Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Skin All Breeds innehåller högkvalitativa råvaror med enbart animaliska proteinkällor från fisk – något som få hundar är allergiska emot.

Läs mer och beställ

Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin

Spannmalsfritt hypoallergeniskt foder för vuxna hundar av mycket små raser med krävande pälsvård.

Oemotståndlig smak av färskt lax och sill, komponerat för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos mycket små hundar. Främjar immunförsvar, hälsa och kondition.

Perfekt utseende – glänsande päls och frisk hud.

Läs mer och beställ

Rulla till toppen