Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Hundkurser online

Hundar är kärleksfulla och hängivna följeslagare; det är därför de är människans bästa vän. Att äga en hund hjälper dig att leva upp och du lär dig ta ansvar, känna engagemang, medkänsla och tålamod.

En avgörande aspekt av att äga en hund är att träna honom / henne till att bli en lydig följeslagare, och detta kräver ordentlig träning. Att se till att en hund genomgår adekvat utbildning är ett ansvar som varje hundägare måste ta.

Om du är skeptisk till om din hund behöver träning, här är tre viktiga skäl till varför hundträning är viktigt.

1. Träning är fördelaktig för både dig och din hund

Hundträning erbjuder många fördelar och möjligheter för en hund och även ägaren. Det hjälper till att bygga förståelse och tillit till varandra.

2. Det hjälper till att förbättra din hunds sociala färdigheter

Ingen vill ha en hund som är orolig eller som inte kan uppföra sig i sociala situationer. Att träna din hund hjälper den att lära sig rätt sociala färdigheter när ni har gäster gäster, träffar grannar och andra hundar.

3. Korrekt träning hjälper till att skydda dina hundar från hot

Hundar är nyfikna husdjur, och de får ofta problem om man inte ställer krav på dem. Att träna din hund gör att du kan kommendera honom / henne bättre och undvika farliga situationer, särskilt när ni är ute.

Numera behöver du inte ta din håriga vän till en tränings- eller lydnadsskola. Du kan träna din hund hemma om du redan arbetar hemifrån eller har ledig tid och lämplig utrustning.

Den här artikeln kommer att titta på fyra praktiska produkter som hjälper dig att lära din hund att bli en kärleksfull och trevlig följeslagare. Dessa produkter inkluderar:

1. K9-1 Foundation Style Training

Denna kurs ger dig tillförlitlig expertkunskap från K9-1-grundaren, Michael Dabruzzo. Han är en professionell hundtränare med över 26 års erfarenhet av att träna hundar.

Att köpa denna träningserfarenhet ger dig obegränsad tillgång till många inlärningsresurser och lektioner som hjälper dig att träna din hund.

Den här kursen hjälper dig att förstå vetenskapen och konsten att träda hunden och lära dig hur man utvecklar utmärkta och mångsidiga träningsprogram för enskilda hundar.

Förvärv av detta livstidsmedlemskap ger dig följande fördelar.

 • Veckovis live-streamade träningsdiskussioner och lektioner, som du också kan komma åt efter kursen.
 • Ett forum endast för medlemmar där du kan lägga upp och få tillgång till inlägg från mer än ett decennium.
 • Video- och textchatt med andra medlemmar.
 • Hemligheten med hur man utvecklar hundträning för komplexa och vanliga beteendeproblem.
 • Personligt register och träningsloggar.
 • Tillgång till ett ofta uppdaterad bibliotek komplett med böcker, vetenskaplig litteratur och videor.
 • En omfattande guide om personlig skyddsutbildning som lär ditt husdjur att bli ditt skydd.

Grundutbildningen K9-1 ger dig vetenskapligt sunda och uppdaterade träningstekniker som gäller för alla hundraser. Priset för detta livstidsmedlemskap är $ 997, och det har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

2. Hjärnträning för hundar

Den här kursen hjälper dig att utnyttja din hunds dolda intelligens och hjälper dig att eliminera oönskade beteenden samtidigt som du främjar lydnad. När du köper den här kursen får du lektioner från Adrienne Farricelli, en CPDT-KA-certifierad hundtränare med tio års erfarenhet.

Hjärnträning för hundar hjälper dig att identifiera grundorsaken till beteendemässiga problem som aggressivitet, destruktiva tendenser, okontrollerbart skällande, rädsla ångest, hyperupphetsning och mycket mer.

Efter att ha identifierat orsakerna till sådana hundproblem kommer den här kursen att lära dig hur man lär hunden att lyda med hjälp av positiv förstärkning. Om du stöter på några problem kommer Adrienne att ge dig ett online-arkiv, ett privat forum och hennes support och råd.

Den här hundkursen erbjuder sju utbildningsmoduler som inkluderar:

 • Förskola – bygger grunden för ensamhetsträning och hjälper till att förbättra din hunds lydnad.
 • Grundskola – Fokuserar på att förbättra din hunds färdigheter så att han / hon kan utföra kommandon.
 • College – Förbättrar din hunds motoriska och kognitiva förmågor.
 • Universitet – lär din hund tålamod och självförtroende.
 • Examen – hjälper dig att lära din hund fiffiga knep som du kan visa upp för vänner.

När du köper den här kursen får du också ytterligare fyra saker som finputsning av din träning, Adriennes arkiv, lydnad 101-utbildning och trickträningsvideor. Du kan få detta hundtränings kurs idag för endast $ 47.

3. 30 saker att lära din hund på 30 dagar

Den första månaden att äga en hund eller valp är ofta den mest avgörande tiden för att lära honom / henne gott uppförande och slippa olika beteendeproblem. Genom att köpa den här hundkursen lär du dig 30 viktiga saker som din hund behöver veta på 30 dagar.

Några av de viktigaste sakerna som hundkursen ger dig inkluderar:

 • Anknytningsövningar som hjälper din nya valp att lita på och älska dig.
 • Trimma hunden själv – råd och tips som sparar pengar.
 • Grundläggande lydnad för din hundkompis.
 • Hur man förstår din valp / hund bättre.
 • Leksaker som du kan använda för att lindra tristess.

Detta system erbjuder dig också videolektioner, frågesporter, rabatter på hundträningskonsultationer och rekommendationer om hundredskap. Kursens skapare, Kayla Fratta, har erfarenhet som certifierad hundbeteendekonsult och erbjuder denna fem-modulskurs på endast $ 99.

4. Få valpen rumsren

Oroar du dig för att träna din valp? Om ja, den här kursen hjälper dig att lära din hund hur du ska veta att han / hon behöver gå på toaletten. Det kommer också att instruera dig hur du ska göra för att hunden ska kunna gå fritt inomhus utan att det händer några olyckor.

Den här guiden hjälper dig:

 • Undvik kritiska misstag när pottränar din hund.
 • Få valpen rumsren på så lite som sju dagar.
 • Få vovven rumsren, även om du inte har någon tidigare valpträningserfarenhet.

Denna produkt kommer i form av en digital guidebok som du kan ladda ner och läsa på en PC eller smartphone-enhet. Den har en 60-dagars full pengarna-tillbaka-garanti och är tillgänglig för endast 15,98 $

Slutsats

Att träna din hund är ett viktigt ansvar som du åtagit dig. I gengäld kommer du att få en kärleksfull, lydig och följeslagare som uppför sig väl. Om du letar efter effektiva och roliga sätt att träna din hund, överväga att skaffa en eller flera av hundträningskurserna som nämns ovan. 

Hundkurser online
Rulla till toppen