Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Leksaker för hundar som tuggar sönder saker

Hundar är människans bästa vän. Detta är ett faktum. Man kan skapa en relation, lika bra som med katter och andra djur, men hundar kommer alltid att ha en speciell plats i de flesta människors hjärtan. Även om hundar i alla storlekar kan vara fluffiga, snygga, smarta, snälla, söta, eleganta och en massa andra fantastiska saker, kan de också ödelägga hemmet ganska snabbt. Denna instinkt eller aktivitet finns i alla former och bland alla storlekar av hundar. Lämna en Chihuahua hemma ensam i en timme, och du kommer sannolikt att upptäcka att saker är tuggade, sönderrivna eller att saker är fulla av saliv efter Chihuahuans försök att förstöra det. Situationen är dock lite allvarligare med stora hundar som amerikanska Pitbulls eller Cane Corsos. Om de råkar få lust att bita och tugga på saker, kan de bokstavligen tugga sig ut ur ett dåligt byggt hus. 

Ett av de bästa sätten att bekämpa sådant beteende är att ge dem hundleksaker som de kan tugga på. Men eftersom inte alla leksaker görs lika, finns det några som lätt kan rivas sönder av hundar så små som en pomeranian, än mindre en kaukasisk sheperd eller något i den nivån. I den här artikeln har jag samlat en lista med leksaker som är perfekta för hundar som är gärna tuggar sönder saker. De kommer att kunna få utlopp för en massa energi på dessa föremål utan att leksakerna går sönder, eller splittras, och på detta sätt kan du skydda både hunden från att skadas och ditt hus från att bli förstört. Låt oss hoppa direkt in! 

Vad finns det för leksaker till hundar som tuggar sönder saker?

Bästa leksakerna för hundar som tuggar sönder saker

Här är våra val för de bästa tuggleksakerna du kan beställa nu från Amazon, alla inriktade på hundar som är svåra eller till och med extrema tuggare. Tänk på att om du verkligen har problem med din hunds tuggande och destruktiva vanor, överväga att träna dem mer för att göra slut på deras energi varje dag och arbeta med att hantera problem med separationsångest. 

Om du inte kan klara av det själv, är du välkommen att kontakta en professionell hundtränare i ditt område som gärna hjälper till. Det är viktigt att lösa problemet med alltför destruktivt tuggande för att göra både din och din valps liv mer stressfritt. Men om du bara letar efter något för att fånga din hunds uppmärksamhet, istället för att den ska ge sig på inredningen, kommer den här listan att innehålla en massa bra alternativ för dig! 

Min hund tuggar ofta sönder saker och det kan bli en dyr historia. Veterinärbesök mitt i natten är inte billigt. Men dessa hundleksaker har klarat tuggandet. Ormen känns absolut vekast i det här sammanhanget. Men den har konstigt nog hållit. (kanske för att han är mest intresserad av bollar) Förutom dessa har jag även hittat en röda bollar (med vit text på) från Kong. De har hållit. Allt annat är söndertuggat eller uppätet. Glöm inte att skaffa en försäkring innan du ger hunden leksaker!!

Följande tugglekaker ska också vara väldigt motståndskraftiga

Benebone Real Bacon Durable Wishbone Dog Chew Toy för Aggressive Chewers

En av mina personliga favoriter, Benebone Real Bacon Chew Toy är en leksak och en behandling i ett, vilket gör den till en av de bästa produkterna för besvärliga tuggare. I själva verket är detta den enda produkten på denna lista som kan ätas helt av hundar. Låt det inte lura dig, men det kommer att hålla din valp upptagen i flera veckor. 

Det finns flera olika smaker tillgängliga, inklusive Real Bacon, Real Chicken och Real Peanut Butter. Det fantastiska med dessa smaker är att de är gjorda av 100% riktiga ingredienser, därav deras namn. Ge en till din hund så ser du att så är fallet!

Den mest intressanta delen av denna produkt, som nämnts tidigare, är den dubbla naturen. Det är en mycket, mycket hård tuggleksak, som faktiskt är hårdare än äkta ben. På så sätt kan den vara ett bra alternativ till vanliga tuggleksaker. 

Problemet med vanliga tuggleksaker är att de efter en tid bara blir tråkiga för din hund. Den bryr sig förmodligen inte så mycket om tuggleksaken efter en vecka, och den kan gå vidare till något annat, som ditt skrivbord eller soffa. 

Denna produkt löser problemet på ett genialt sätt genom att kombinera attraktionen hos en hård tuggleksak med segheten hos en tuggleksak eller ett ben. Det finns olika storlekar tillgängliga för olika storlekar av hundar, och i allmänhet, när de köpt rätt storlek, kan en hund enkelt tugga en av dessa godisar i flera veckor. Det finns också fyra mönster, som alla är lekfulla men praktiska mönster, vilket gör att hunden får ett tillfredsställande och bekvämt grepp om den när den tuggar. 

Vad du kan göra är att bara ge denna hund till din hund när du lämnar hemmet. På det här sättet kommer de att koppla ihop att du går bort med att få en fantastisk och välsmakande godis, vilket är ett utmärkt sätt att eliminera separationsångest samt häftig tuggning. 

Om du är intresserad av att få en av dessa godisar, som också är ganska billiga jämfört med hur länge de håller, kolla in den här länken till Amazon och gör din håriga vän till den lyckligaste hunden idag!

NOUGAT Hundleksak för aggressiva tuggare, 100% naturgummi.

Min andra favoritartikel från denna lista förtjänar också den andra placeringen på listan. Detta är en tygleksak av 100% naturgummi, som är i kategorin ”nästan oförstörbar” och är avsedd för medelstora till stora hundar. Det finns dock mindre versioner av det på Amazon, om du vill få en för dina mindre valpar, även om de kan vara något annorlunda i design. 

Denna leksak finns i röda och gröna färger och är formad som ett något konstigt krokodilhuvud, nästan som om krokodilhuvudet formades kraftigt på ett cylinderliknande sätt. Vad detta möjliggör är en stark och jämn yta för hunden att tugga på och även för hunden att leka med den, eftersom leksaken kan rulla runt.

Där krokodilens mun är, finns det tandliknande bitar av gummi som sticker ut i en munformad öppning, som liknar krokodilens mun men faktiskt är utformad så medvetet. Du kan antingen passa på några sorters godis där inne, eller trycka på någon tandtandkräm runt omkring, så kommer din hund att ha en rolig stund att slicka ut det hela, medan den rengör tänderna på egen hand!

Denna leksak är alltså inte bara bra för att göra hunden mindre stressad och minska skadorna på ditt hus eller möbler, men det ger också något av ett pussel för din hund, eftersom det måste räkna ut ett sätt att få godis ur leksaken eller ett sätt att slicka ut all tandkräm. På så sätt riktas inte bara tuggningen i en säker riktning, utan de får också en hjärnträning och även tandborstning!

Om du är intresserad av den här produkten för din medelstora till stora valp, klicka på den här länken till Amazon och köp den nu!

Pet Lavu hundleksak för aggressiva tuggare med mjölksmakat naturgummi

Ett annat bra alternativ när det gäller att tuggleksaker för dina hundar är denna Pet Lavu Dog Toy för aggressiva tuggare. Den ska smaka mjölk. Tuggleksaken är formad som en vikingahjälm, vilket gör den rolig och ojämnt formad leksak, vilket kan få den att rulla runt på oväntade sätt. 

Dessutom kan din hund tugga på den från vilken vinkel som helst, eftersom dess lekfulla design inte blir tråkig för den så snabbt. Det finns också ett hål längst ner, där godis kan falla ut en efter en när leksaken vrids i vertikalt läge, så då och då, medan hunden leker, får den också en godsak som gör att den fokuserar mer på leksaken. 

En annan egenskap hos denna tuggleksak är att din hund kommer fokusera på den när du är borta. Den ihåliga designen med en massa hål och slitsar i alla riktningar gör att din hund kan lukta mellanmålet du har lagt in där, och den tuggar på leksaken och leker med den.

Även om du inte lägger in godsaker i den här leksaken, kan du fortfarande vara säker på att din hund troligen kommer att tugga den här leksaken istället för något de inte borde göra, eftersom det 100% naturliga gummi som den är gjord av också har mjölksmak. 

Gummit är tillräckligt starkt för att tåla bita och tugga av större hundar som schäfer eller amerikanska Pitbulls, eller kanske till och med Dogo Argentino-stora djur. Det här är fantastiskt eftersom det här är några av hundarna med de mest kraftfulla tuggarna (tillsammans med Kangals, Mastiffs och Rottweilers). Det är viktigt att ha en leksak som tål trycket från deras kraftfulla käkar. 

Om du är intresserad av denna unikt designade leksak som kommer att hålla din hund upptagen under ett antal timmar som du är borta, kolla in den här länken till Amazon och köp din idag!

LECHONG Slitstarka hundtuggleksaker för aggressiva tuggare Medium och stora hundar

Ett annat bra alternativ, den här benformade leksaken tål definitivt att tuggas hårt och kommer att ge en stor mängd glädje och tuggmotstånd för din hund. Den är gjord av högkvalitativa syntetiska material som är helt giftfria för hundar. 

Denna leksak finns i tre färger (blå, grön och orange) och är lämplig för hundar under 40 eller 45 kg. Större hundar kommer förmodligen att tugga igenom det väldigt snabbt eftersom leksaken är avsedd för den något svagare bettkraften hos medelstora till stora hundar, inte extra stora. 

En av de största fördelarna med denna leksak är att den är perfekt för dragkamp med din hund. Eftersom den är formad som ett ben, med två handtag ett i vardera änden. Varför inte engagera din hund i rolig fysisk aktivitet och lek när du är hemma, använda den för att apportera när du är utomhus. Den är tillräckligt robust för klara alla kast. Den är också ett effektivt sätt att aktivera din hund när du är borta, så att de vänder all sin energi på leksaken istället för på något annat föremål som inte är avsett för det. 

Det finns också små ”spikar” av gummi på denna leksak, som kan hjälpa till att rengöra tänderna på din hund medan de tuggar den, så förutom att den här leksaken bara är ett utmärkt sätt för din hund att använda massor av byggd energi , det är också bra för deras tandhälsa, och tandstabilitet. 

Som med de flesta hundleksaker som den här (och de andra på listan), är det bäst om du bara ger den här leksaken till din hund när du går iväg, så de associerar de den positiva upplevelsen att få en belöning och leksak att leka med när du försvinner iväg. I det här fallet har den här leksaken inte en gömma för godis, men det kan fortfarande vara ett bra verktyg för att kontrollera din valps destruktiva impulser. 

Om du är intresserad av denna enkla men ändå effektiva hundleksak, kolla in den här länken till Amazon och gör din hund mer avslappnad!

VANFINE pipleksak för stora hundar med giftfritt naturgummi

Denna leksak är en Amazonas Choice-produkt i den kraftiga hundleksakskategorin. Det försäkrar köparen om att det är vad annonsen säger att det är: en nästan oförstörbar hundtuggleksak. Det som är jättebra med denna leksak är dess enkelhet. Den kan endast beställas i en traditionell röd färg men i två former: cylinder och kub (rektangulärt prisma för att vara exakt). Båda dessa former har sina fördelar. Även om cylindern kan vara mer motståndskraftig mot konstant tuggning än de utskjutna kanterna på kubkonstruktionen, kan den inte heller ge en sådan tillfredsställande tuggupplevelse för valpen. 

En av de mest fantastiska funktionerna i denna produkt är nötköttsmaken som tuggleksaken har. Även om denna leksak inte passar några godisar eller tandkräm, kommer dess ojämna yta och intressanta form att ge en fantastisk tuggkänsla för alla hundar, och smakdimensionen läggs också till med leksakens integrerade nötköttsmak. Detta kan försvinna lite med tiden, men eftersom gummit i sig är föremålet med nötköttssmaken och lukten kommer det att behålla det länge, även efter konstant slickning och tuggning. 

Hundar älskar intressanta, höga ljud och det är därför de älskar pipleksaker. Den här leksaken piper också, så bortsett från smakupplevelsen och munkänslan för denna produkt, finns det en extra fördel med den auditiva upplevelsen av den. Detta kommer att fånga hundens uppmärksamhet ännu mer och få dem att fokusera på leksaken under längre perioder. 

Om du är intresserad av att få den här enkla men fantastiska leksaken till ditt husdjur, som också smakar som nötkött, se till att kolla in den här länken, som tar dig till produktens Amazon-sida!

MCworks Tuggleksak för svåra tuggare

En av de roligast design på den här listan bortsett från Vikingahjälmleksaken, är den här leksaken som finns i olika storlekar, som passar alla typer av valpar, från små Chihuahuas till stora Grand danois och i form av en ananas. Det fina med det är att ananasens ojämna yta och form får den att rulla runt, ofta på ganska oförutsägbara sätt, vilket sannolikt kommer att få din hund att uppmärksamma den. 

Det finns också en massa hål i sidan av denna gummiananas som gör det möjligt för dig att lägga mycket godis där eller kanske till och med hundtandkräm (även om tungan på din håriga vän kanske inte når den ordentligt) . Det här är bra av två skäl: för det första får det leksaken att lukta bra för hunden. Oavsett vilken typ av hund du har, om du tar ett par kuber ost, små bitar kokt kött eller någon annan tillverkad hundgodis och lägger den i hålen i ananas, kommer din hund att bli glad att äta, och kommer inte sluta försöka få ut dem när den känner doften. För det andra kan det ge lite extra näring för din hund i små portioner under den tid du är borta. 

Återigen har detta också fördelen att förvandla tiden när du är borta till en tid av lycka och lek, istället för den deprimerade, stressade och frustrerande situation som de flesta hundar känner när deras ägare lämnar hemmet.

Denna leksak är också gjord av 100% naturligt, giftfritt gummi, vilket är bra för att låta hundens tänder sjunka i den utan att de sliter eller punkterar leksaken. Detta kommer att få det att hålla mycket länge och kommer därför att vara stor valuta för pengarna. Du kommer omedelbart se att den här ananasformade leksaken är en bra investering för din valps njutning och ditt hems säkerhet.  

Om du är intresserad av att köpa denna unika och slitstarka leksak till din hund, så att den kan ha något kul att tugga på, klicka på den här länken till Amazon och köp den idag!

Oneisall hundleksaker för aggressiva tuggare, oförstörbar tuggleksak för sällskapsdjur

Detta är en produkt som huvudsakligen är avsedd för mindre valpar. Även om det finns en stor version av den här leksaken, kanske du är bättre att köpa några av de andra alternativen på den här listan som nämnts tidigare om du har en stor hund, eftersom den kanske inte tål lika hårt tuggande som övriga tuggleksakerna. Men om du har en liten till medelstor hund kommer denna enkla leksak definitivt att vara en av deras favoriter. 

Denna leksak är gjord av nylon av livsmedelskvalitet, inte av gummi, vilket gör den extra tuff. Efter alla de olika smakerna från de tidigare leksakerna och alternativen att placera godis inuti dem kanske du tror att det inte finns någon mer smak att få? Men vad sägs om en mycket tuff och hållbar, benformad leksak som också smakar som bacon ? Jag menar, om min hund var tvungen att välja mellan nötkött eller bacon, vet jag vad han skulle välja …

Den här leksaken sägs hålla för cirka sex månaders användning, vilket visar att den är mycket hållbar. Det faktum att det luktar och smakar bacon gör det bara ännu mer tilltalande för din hund. På detta sätt kommer det att hålla din hund mycket mer upptagen och under mycket längre tid än vad det annars skulle vara med en neutralt doftande leksak. 

Denna leksak är för människor som inte gillar unika mönster. Den har en av de enklaste designerna i den här listan, med en enkel, snygg benform. Det finns inga hål för godis eller knepiga element i den. Det är bara en enkel leksak, som gör vad den gör utmärkt, och som låter hundar få ut all sin frustration på dem. 

Om du letar efter en enkel men ändå effektiv leksak för en hund som tuggar mycket, leta inte längre än den här benformade, baconprovande leksaken, som också är ett av de bästa budgetalternativen i denna lista. Klicka på den här länken till Amazon och köp din nu!

BMAG Repleksaker för hunden som tuggar mycket

Nu, här är en hundleksak som finns i de flesta hushåll för nästan alla storlekar på hunden: repet med knutar. Dessa stora rep (även om du kan få dem var som helst i mindre storlekar också) är robusta, hållbara, eviga och ger också en fantastisk tuggupplevelse för din hund. Dessa kan lätt bli dina hundars favoritleksaker, så överväg definitivt att skaffa en, även om du redan har en annan tuggleksak. 

Det finns inget riktigt speciellt med dessa leksaker eftersom de är enkla rep med knutar bundna på dem, men de är några av de mest hållbara leksakerna som någon hund kan få. Om du tror att det inte räcker att ge din hund ett rep kan du köpa en spray med bacon-smak som den här till ett mycket lågt pris och bara spruta dessa rep lite. Detta kommer att säkerställa att även om repen i sig inte kanske är tillräckligt stimulerande för att din hund ska tugga på dem i timmar i taget, kommer de definitivt att vara upptagna med att rengöra baconsmaken, det kan jag försäkra dig om. 

Dessa rep och liknande repprodukter erbjuder en utmärkt munkänsla för hundar, eftersom de är tillräckligt mjuka för att tuggas nästan som kött, men är tåliga och tuffa nog för att inte riva för en långa revor, förutom om du får ett tunnare rep för en stor hund och sprayar med bacon. I så fall kan du räkna med att repet rivs helt på cirka 15 minuter. 

Om du letar efter en klassisk leksak som inte är gjord av gummi eller plast men ändå lätt kan hålla för konstant tuggning av hundar, till och med stora, behöver du inte leta längre än detta 5-knops rep för större hundar. Det kommer snabbt att bli din hunds favoritleksak.

Om du är intresserad av att köpa en av dessa repleksaker kan du göra det genom att klicka på den här länken till Amazon och sedan beställa en till din älskade valp!

Hur man gör leksaker för hundar som tuggar sönder saker?

Om du inte är den typ som köper en hundleksak utan snarare gör en, finns det några fantastiska idéer på hundleksaker över hela internet som man kan tillverka olika hushållsartiklar. De flesta av dessa är dock inte riktigt hållbara. Så, hur kan man göra hållbara? Nyckeln är att välja rätt ingredienser. 

Att använda gummi är förmodligen det bästa valet för att tillverka någon form av hundleksak om man vill att den ska vara hållbar. Men problemet med det är att gummileksaker är svåra att tillverka hemma eftersom de flesta inte har de verktyg som behövs för att smälta eller forma gummi. Om du kan det är det bra, och du kan skapa praktiskt taget allt av gummi, så det finns egentligen inga begränsningar för din kreativitet!

Om du som de flesta andra inte har några verktyg för att forma gummi hemma, kan du använda en av de vanligaste sakerna i hushållen: olika typer av tyg. Denim, handdukar och andra tjocka material fungerar bäst för slitstarka leksaker, men om du har en mindre hund som inte har en så stor kraft i bettet, gör du en leksak av strimlade skjortor, tröjor eller praktiskt taget alla typer av tyg kommer att vara bra för dem. 

Efter att ha valt materialet, som antagligen kommer att vara ett slags slitstarkt tyg om du vill göra hållbara hundleksaker med starka material, är det dags att väva och binda samman skjortorna och tygerna i vilket mönster du vill. Du kan skapa knutar, göra leksaksdjur eller göra tygringar som är perfekta för dragkamp med större hundar, eftersom du har ett bättre grepp när du håller tygringen. 

Allt du behöver för att göra fantastiska hundleksaker hemma är lite tålamod och kreativitet. När du väl har det behöver du bara några material som annars hamnar i papperskorgen. När du lägger till allt detta kan du skapa fantastiska hundleksaker för även de besvärligaste tuggarna.

Leksaker för hundar som tuggar sönder saker
Rulla till toppen